Klantbeoordelingen

Duizenden klanten vinden hun weg naar Planjecoronatest.nl voor het afnemen van een coronatest. Lees hier onder wat ze van onze dienstverlening vinden.

Super relaxte gozer, deed voorzichtig; stelde me gerust en legde uit wat er ging plaatsvinden// hoe. Al met al kan zo een narigheidje niet veel beter worden aangepakt. Thanks!

Timmie Tien

Timmie Tien

5/5

Op locatie in Utrecht geweest zondagochtend. In eerste instantie een beetje vreemde plek, midden in een woonwijk. Maar de testafnemer was supervriendelijk en voordat ik thuis was had ik de uitslag van de sneltest al in de mail.

Frank Oostendorp

Frank Oostendorp

5/5

Vriendelijke medewerker in Utrecht die geduldig alles toelicht en trucjes geeft om het zo min mogelijk als ‘naar’ te ervaren. Heel fijn was dat! Dat icm de mogelijkheid om online te reserveren en last minute afspraak te maken maakt de ervaring al met al zeer positief!

Ouiam Hankari

Ouiam Hankari

5/5
Kon snel terecht. En aangekomen direct aan de beurt. Test goed afgenomen. En ruim binnen de 15 minuten de uitslag.
Tjalling Letterie

Tjalling Letterie

5/5

Ik ben met mijn dochter (4) en zoon (7) geweest en vond dat we op een vriendelijke, flexibele en laagdrempelige manier zijn geholpen. Kinderen voelden zich allebei ook op hun gemak.

Saskia Hagedoorn

Saskia Hagedoorn

4/5

Snelle en adequate afhandeling van de test en het resultaat. Tevreden.

Christine Schipperus

Christine Schipperus

5/5

Snel en behendig getest en binnen 20 minuten uitslag via de mail.

Mirte Vels

Mirte Vels

5/5

Wij hebben het erg prettig ervaren, onze zoon (12) werd getest, en hij werd door de testafneemster goed voorgelicht wat er ging gebeuren, hierdoor was het minder spannend voor hem.

Ellis Kuipers

Ellis Kuipers

4/5

De plek waar de afspraak was gemaakt was makkelijke te vinden en er is voldoende parkeer plaats voorhanden Een snelle service

Peter Schoenmakers

Peter Schoenmakers

4/5

Als het goed is mag het ook gezegd worden,perfect op tijd,vriendelijke man en op 2min.stond ik al terug buiten,en de uitslag nog geen 12uur later,prima service ?

Anouck Pauwels

Anouck Pauwels

5/5

Vriendelijke ontvangst en heldere uitleg over de test en vervolg erop.

Martijn Peters

Martijn Peters

5/5

Goed te bereiken, vriendelijk ontvangen.

Jacques Peeters

Jacques Peeters

5/5

Vakkundig en en snel geholpen.

Peter Koning

Peter Koning

5/5
Gesloten / Closed

NIET MEER LIVE

Gewaardeerde client. Planjecoronatest.nl is haar activiteiten gestopt. Er kunnen geen afspraken meer gemaakt worden voor het afnemen van coronatesten. We hopen je hiermee voldoende geinformeerd te hebben.